zoek

Antwerpen - Indian Caps - De Keuze van Luc Tuymans

27/10/2008

ANTWERPEN - INDIAN CAPS - DE KEUZE VAN LUC TUYMANS

Indian Caps presenteert 'De Keuze van Luc Tuymans', een tentoonstelling met werk van Alex Salinas, Jan De Lauré, Kevin Welslau, Leo Reijnders, Tim Ryckaert, Van Kooten en De Bie, WBF

Indian Caps vzw biedt sinds 2005 jong & aanstormend talent een podium dat zij in het klassieke kunstcircuit niet vindt. De voor beeldende kunst uitgelezen ruimten van Indian Caps zijn gehuisvest in de voormalige (en volledig gerestaureerde) 'klakken- en uniformenfabriek Indian Caps' in hartje Antwerpen.

Vanaf dit najaar start Indian Caps met een nieuwe format: vijf Peetvaders van de hedendaagse Belgische kunst presenteren hun hoogstpersoonlijke selectie van jong talent op het vlak van beeldende kunst. Voor deze eerste editie stelde Flor Bex, bestuurslid van Indian Caps en eredirecteur van het MuHKA, een exclusieve cyclus van vijf tentoonstellingen samen, verspreid over het najaar van 2008 en het voorjaar van 2009. Guillaume Bijl, Luc Tuymans, Jan Fabre, Koen van den Broek en Guy Van Bossche zegden hun medewerking aan dit project toe.

De serie wordt in het najaar van 2009 afgesloten met de presentatie van een luxe-catalogus. Klik hier om in te tekenen op de publicatie.

Info:
Van 7 tot en met 30 november 2008
Engelse Beurs 4, 2000 Antwerpen
www.indiancaps.be